Bestyrelsesmøde i Andelsforeningen Fuglsangsparken

onsdag den 11. december 2013 kl. 19.30 hos Kjeld

 

Deltagere: Ivan Busk Jensen, Mogens Jeppesen, Kjeld Jacobsen, Dorthe Knudsen og

Claus Stenum Jensen (referent)

Afbud:

 

Der blev budt velkommen til Mogens Jeppesen, som indtræder i bestyrelsen i stedet for Aage Vognsen.

Kit Iweis, som var 1. suppleant ville ikke indtræde, så 2. suppleanten, som var Mogens, indtræder.

 

 

 

1.      Fastsættelse af ny husleje (fællesudgifter) på baggrund af de seneste udmeldinger fra Nordea Kredit, Yousee/Verdo og Randers Kommune (ejendomsskat og renovation)

Der bliver justeret på forskellige dele af fællesudgifterne til 1. januar 2014.
Bidrag og kursskæring på lån hos Nordea er steget, på den ekstraordinære generalforsamling blev det besluttet, at der skulle indbetales til en vedligeholdelseskonto, mens ejendomsskatterne fremadrettet er lavere end forventet.
Vi besluttede at sætte huslejen op med 50 kr. pr. måned, hvilket giver balance.

I det beløb er indeholdt en betaling på 280 kr. pr. andel pr. måned til vedligeholdelseskontoen, som besluttet på den ekstraordinære generalforsamling i november.

 

 

2.      Vintervedligeholdelse – aftale for kommende vinter

Foreningen har en aftale med Helsted Have & anlæg om sne- og isbekæmpelse for 400 kr. + moms pr. gang. Der tilkaldes pr. telefon/SMS. Indtil videre holder vi fast i aftalen.

 

3.      Status på Verdo-projekt

Alle rør til kabler er nu lagt ned. Der var problemer to steder, hvor der var cement i de eksisterende rør. Det bliver lavet senere. Undervejs blev der boret ind i fjernvarmerørene, og det gav en del gener for nogle af beboerne. Alt er nu bragt i orden. Under arbejdet blev der desuden fundet en brønd, som lå under niveau, den er blevet hævet til jordniveau og lukket med låg..

Der er under installationerne blevet boret huller i bunden af flere el-skabe, disse bundplader erstattes med nye, når den sidste installation er foretaget. Verdo etablerer fiberforbindelsen ved at ”blæse” kablerne ind i rørene, og så indsættes en boks i hvert elskab.

Efter nytår modtager alle beboere en oversigt over de kanaler, som kan vælges i Verdos program, og fra den 1. april 2014 overgår foreningen til Verdos signal.

 

4.      Eventuelt

På den ekstraordinære generalforsamling blev der fremlagt et forslag om at udskifte alle husenes varmecirkulationspumper, da det kunne give en stor strømbesparelse. Bestyrelsen vil arbejde videre med dette forslag. Vi indhenter flere tilbud på pumpe-priser og desuden beregnes strømbesparelsen nærmere inden beslutningen tages.


Der skal aftales service for den nye græsslåmaskine inden forårets komme. Mogens sørger for det.

 

Dorte indkøber julegaver til de personer, der har gjort en ekstra indsats for foreningen i 2013.

 

5.      Næste møde

Kjeld indkalder til bestyrelsesmøde i januar eller februar (uge 4 eller 6), når der foreligger nye regnskabstal m.m.