Bestyrelsesmøde i Andelsforeningen Fuglsangsparken

mandag den 4. juli 2011 kl. 19.30 hos Aage

 

Deltagere: Ivan Busk Jensen, Aage Vognsen, Kjeld Jacobsen, Dorthe Knudsen og

Claus Stenum Jensen (referent)

Afbud:

 

 

  1. Økonomi

Budgettet følges.

 

  1. Beslutning om undersøgelse af salg/foreningsopløsning

Kjeld har talt med Henrik R. Østergaard fra mineboligadvokater.dk. Han fortalte, at han skulle have et honorar på 25.000 kr. for at undersøge sagen nærmere. Bestyrelsen vurderer, at det er for stort et beløb. Jan Toft Olesen forlanger ca. 15.000 + moms for den samme opgave.

I forbindelse med den næste havedag lørdag den 17. september, vil vi afholde et beboermøde, hvor vi vil diskutere spørgsmålet nærmere.

Claus laver seddel om havedag + møde og omdeler, når tiden nærmer sig.

 

  1. Havedag/grilldag lørdag den 28. maj

Havedagen gik godt. Der var en tilfredsstillende tilslutning. Der blev udført en del arbejde. Bl.a. blev tre tage sprøjtet med væske, som skulle fjerne algebelægninger. Resultatet skulle først vise sig efter et par måneder. Tilpasning af nedløbsrør er nu færdiggjort af Aage. En stor tak til Aage for det store stykke arbejde. Sålbænke har fået ”lak”, men der mangler et par enkelte steder. ”Lakken” går nu på omgang blandt de sidste.

 

  1. Havedag lørdag den 17. september

Der er følgende arbejdsopgaver: Flagstang males, ukrudt luges, tagrender skrues fast, sprøjte tage med algemiddel, male skuret.

Der holdes møde vedrørende undersøgelse af foreningens opløsning

 

  1. Status på snerydningstilbud

Bestyrelsen accepterer snerydningstilbuddet fra Helsted Have & Belægning, som var billigere end den vognmand vi har benyttet senest. Claus informerer firmaet om, at vi benytter dem fra og med vinteren 2011.

 

  1. Vinduer Velfac

Aage og Claus har udarbejdet en skrivelse til Velfac vedrørende vores utilfredshed med vore vinduer. Vi har valgt at fokusere på de kuldebroer, der etableres om vinteren, når den kolde aluminium, der sidder yderst på vinduessprosserne, trækker kulden ind i husene.

Vi afventer nu et svar fra Velfac.

 

  1. Næste møder

Onsdag den 7. september kl. 19.30 hos Ivan

Mandag den 24. oktober kl. 19.30 hos Dorte

Mandag den 12. december kl. 19.30 hos Claus

 

  1. Eventuelt