Bestyrelsesmøde i Andelsforeningen Fuglsangsparken

mandag den 17. maj 2010 kl. 19.00 hos Aage

 

Deltagere: Aage K. Vognsen, Dorthe Knudsen, Inger-Lise Nielsen, Kjeld Jacobsen og Claus Stenum Jensen (referent)

 

 

  1. Økonomisk status

Økonomien følger budgettet

 

  1. Arbejds- og aktivitetsdage

Vi afholder arbejdsdag søndag den 6. juni kl. 09.00 - ?

Der er følgende på programmet: Forefaldende havearbejde og optegning af skader i murværket i forbindelse med de senere reparationer af dette. Vi mødes i Dortes garage til rundstykker. Medbring selv kop, tallerken og stol. Foreningen står for kaffe/te og rundstykker

Den næste havedag bliver lørdag den 28. august kl. 14.00. Der er fælles grill efter arbejdet.. På programmet står: reparere nedløbsrør, sætte sokkelventiler på plads. Lakere sålbænke og forefaldende havearbejde.

 

 

  1. Status på tagene

Alle tage er nu lagt om. Kjeld kontakter Kammi Tag for reparationer af evt. småfejl. Aage og Steen har set alle tage efter, men hvis man mener, at der er fejl og mangler, så giv besked til Aage senest den 28. maj.

 

  1. Andre reparationer/vedligeholdelser

Gulv hos Kitte og Kent, gulv hos Susanne og gulv hos Charlotte og Kjeld (fliser). Aage og Kjeld ser på dette. Algerensning af tagene udsættes til næste år. Murværket: Vi laver facadetegninger på husene + garagerne, hvorpå der markeres de steder hvor murværket skal repareres. Kjeld finder tegninger af facader. Når dette arbejde er udført, kontaktes to murerfirmaer, der giver tilbud på arbejdet.

 

  1. Salg af andele

Britt Hoffmann og Kim Møller Jensen fra Ryomgaard er flyttet ind i nr. 12.

Energimærkning er endnu ikke aktuelt. Kjeld har bestilt ABF-håndbogen, hvor en masse oplysninger om vurdering af andelsboliger er samlet. Arkitekt Ewald Ravn foretog fraflytningssyn i nr. 12. Bestyrelsen beslutter hermed, at sælger skal betale for fraflytningssyn fra d.d.

 

  1. Gavepolitik

Ved runde fødselsdage (hvis vi ved besked) gives vin + en buket. Der gives i øvrigt gaver ved: bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, konfirmation m.v.

Desuden gives der barselsgaver.

 

  1. Eventuelt

Inger-Lise og Aage deltager i kursus for andelsboligforeningen torsdag den 20. maj.

 

  1. Næste møder

Mandag den 21. juni kl. 19.00 hos Claus

Mandag den 23. august kl. 19.00 hos Kjeld