Bestyrelsesmøde i Andelsforeningen Fuglsangsparken

mandag den 31. august 2009 kl. 19.00 hos Kjeld

 

Deltagere: Aage K. Vognsen, Dorthe Knudsen, Inger-Lise Nielsen, Kjeld Jacobsen og Claus Stenum Jensen (referent)

 

 

  1. Syn og skøn.

Der var ingen kommentarer og rettelser til sidste referat

 

  1. Kreditforeningslån

Martin Skov Jensen fra Nordea fremlagde forskellige muligheder for omlægning af vore lån.

På en ekstraordinær generalforsamling vil udvalgte muligheder blive fremlagt. Vi vil forsøge at arrangere det således, at Martin Skov Jensen kan deltage på generalforsamlingen.

Kjeld kontakter JTO vedrørende tidspunkt for ekstraordinær generalforsamling.

 

  1. Syn og skøn

Kjeld og Aage har haft møde med Erik Skipper. Det var et godt møde, hvor fejl- og mangellisten blev gennemgået. Kjeld kontakter Kammi Tag, Randers for tilbud om reparation af tagene.

Kjeld kontakter også murerfirma Niels Bugge for tilbud på reparation af murværk.

  1. Status på projekterne

a)      Aage har haft eksperthjælp vedrørende varmeanlæggene. Det ser fornuftigt ud i alle vore huse. Aage står til rådighed med råd og vejledning om varmeanlæggene.

b)      Maler er gået i gang med at male garageporte. Der kommer en seddel i postkassen som varsel, inden arbejdet går i gang. Maler skal bruge garageportens fjernbetjening, og garagen skal ryddes så meget, at maleren kan komme til

c)      Velfac har skiftet nogle håndtag i flere huse. Velfac kommer igen i uge 39-40, hvor Åse og Mogens, Bo, Kitte og Kent og Claus skal have skiftet håndtag. Aage kan opbevare nøgle og være behjælpelig, når håndtagene skal skiftes.

.

 

  1. Økonomi

Vi følger det lagte budget

 

  1. Næste møde

Næste møde fastsættes i forhold til dato for ekstraordinær generalforsamling, som vi forsøger at afholde i uge 40-41. Evt. mandag den 5. oktober eller onsdag den 7. oktober.

 

  1. Kommende aktiviteter

Der afholdes havedag søndag den 4. oktober. Dorthe laver seddel og sender rundt. Der nedsættes et udvalg, som skal udarbejde forslag til beplantning. Tidligere forslag er et bånd af krokus i græsplænen og et nyt grantræ. Inger-Lise får udvalget nedsat og samlet.

 

  1. Eventuelt

a)      Havedagen den 29. august var en succes med stort fremmøde.