Bestyrelsesmøde i Andelsforeningen Fuglsangsparken

onsdag den 17. juni 2009 kl. 19.00 hos Dorthe

 

Deltagere: Aage K. Vognsen, Dorthe Knudsen (referent), Inger-Lise Nielsen, Kjeld Jacobsen

Afbud: Claus Stenum Jensen

 

 

  1. Syn og skøn.

Kjeld har fået syn- og skønsrapporten. Det vigtigste er murværk og tage. Kjeld undersøger hos et par murerfirmaer, om vi kan få assistance til at gennemgå husene for at danne os et reelt overblik over, hvad der skal laves, og hvad det koster. Ligeledes hører Kjeld, Skipper om, hvad han kan huske, og hvad han har fulgt op på i byggeprocessen, idet det umiddelbart virker besynderligt, at der skulle være så meget i vejen med murværket, når Skipper har været vores garant for at holde øje med den del af byggeriet

 

  1. Status på service på varmeanlæg

Alle haner er nu efterset mv. af Kurt Jensen

 

  1. Maling af garageporte

Maling af garageporte er nu vedtaget. Dorthe tager kontakt til maleren for at få dette sat i gang – gerne i august måned, hvor Åge kan tage skinner af portene

 

  1. Omforandringer

Af vores vedtægter fremgår regler for omforandringer inde og ude – herunder bl.a. tilbygninger, skure, drivhuse, opsætning af plankeværk, hegn mv. Vi minder lige om i henhold til § 10 stk. 1 og 2, at man ansøger bestyrelsen om accept. Dette for at sikre os, at helhedsindtrykket i hele bebyggelsen bevares, og for at sikre en ensartethed i standard og kvalitet.

Den enkelte andelshaver skal ligeledes selv sørge for anmeldelse til kommunen (der skal IKKE hos kommunen søges byggetilladelse; men det skal anmeldes, at der er opført skur, drivhus (på sokkel) eller hvad det måtte være)

 

  1. Kreditforeningslån

Dorthe rykker Lou & Partnere for papirer på vores kreditforeningslån mv.

 

  1. Fællesarealer

Græsslåning og gødskning. Bo vil gerne have lov at stoppe. Vi takker for indsatsen. Ellers ser vi med glæde, at Ivan og Mogens styrer havetraktoren, hækken er blevet klippet og nogle har været venlige at luge oppe ved hækken. Det hjælper til, at her ser pænt ud.

Der er oprindeligt lavet fire nøgler til skuret. Vi mener, at Åge, Ivan og Peter har hver en nøgle. Hvem har den sidste? Det hører vi gerne.

 

  1. Fiberflex

Vi fornemmer ikke, at der er det store behov/efterspørgsel efter dette, hvorfor vi lader det hvile.

 

  1. Næste møde

Mandag den 6. juli kl. 19.00 hos Claus

 

  1. Eventuelt

Det varme vand bør være 55 grader ved indløb. Vi opfordrer til, at man holder øje med dette – evt. fører bog i en periode. Lad os høre, hvis temperaturen er lavere.

Håndtag ved vinduer og døre: Åge arbejder videre med dette og sætter i gang.

Kjeld kontakter Jan for et møde, hvor han får klarhed over, hvad administrationen reelt dækker over, og hvad vi betaler for.

Arrangementer:

Lørdag den 29. august 2009. Vi samles kl. 14.00 og maler skraldespandsstativer. Efter en kop kaffe og når vi ellers er færdige, samles vi nede på fællesarealet medbringende grill (hvis man har en sådan), egen stol, evt. bord, mad, drikkevarer mv.

Søndag den 04. oktober 2009: Havedag – bl.a. beplantning på fællesarealer. Start kl. 09.30 med rundstykker i Dorthes indkørsel/garage.