Bestyrelsesmøde i Andelsforeningen Fuglsangsparken

tirsdag den 16. april 2009 kl. 19.30 hos Kjeld

 

Deltagere: Aage K. Vognsen, Dorthe Knudsen, Inger-Lise Nielsen, Kjeld Jacobsen og Claus Stenum Jensen (referent)

 

 

 

  1. Havedag den 19. april

Dagen begynder kl. 09.30 med rundstykker hos Dorte. Man medbringer selv kaffe/te.

Der er indkøbt gødning – Mogens spreder en gang forår og en gang efterår. Opgaver på havedagen er: Ukrudt omkring den nye hæk, græsslåning på fællesareal, det værste ukrudt i græsset og mellem fliserne, opsætte wirer i garageporte (Åge)

 

  1. Status på service på varmeanlæg

Vvs-manden er nu omkring halvvejs igennem husene. Han har fået telefonnumre på de sidste beboere, og han vil ringe og aftale en tid, inden han dukker op. Åge koordinerer, og Åge får en økonomisk status på forbruget indtil nu.

 

  1. Maling af garageporte

Bestyrelsen accepterede det tilbud fra maleren, som vi havde fået. Det lyder på 19.000 inkl. moms for slibning og to x maling på hver side. Det lyder meget billigt og fornuftigt. Nogle af beboerne havde tilbudt at gøre arbejdet, det takker vi for.

 

  1. Kommende opgaver

Fiberflex: Der forespørges på havedagen den 18. april, hvilke beboere der kunne tænke sig en individuel løsning, da ikke alle beboere vil være med.

Fejl og mangler: Kjeld får syn- og skønsrapporten fra Jan Toft Olesen. Derefter indkaldes til bestyrelsesmøde, hvor listen gennemgås. Vi planlægger en runde til de enkelte huse, hvor listen gennemgås sammen med beboerne. Derefter prioriteres fejl og mangler samlet og der tages stilling til hvilket arbejde der igangsættes.

 

 

  1. Næste møde

Kjeld indkalder. Det er bedst mandag, onsdag eller torsdag kl. 19.30. Næste møde holdes hos Dorthe.