Bestyrelsesmøde i Andelsforeningen Fuglsangsparken

onsdag den 5. november 2008 kl. 19.30 hos Dorthe

 

Deltagere: Aage K. Vognsen, Dorthe Knudsen, Inger-Lise Nielsen, Anette Knii Hejltoft og Claus Stenum Jensen (referent)

 

 

  1. Syn og skøn

Der har været yderligere et telefonmøde. Jan Toft Olesen har rykket for en afgørelse vedrørende forliget fra Paseas advokat (Johansen). Vi venter på svar…

 

  1. Arbejdsdag
    Mange var mødt frem. Vi fik i fællesskab udført det arbejde, som var planlagt. Nu ser det igen fint ud på fællesarealerne. Da kalken slap op, har Mogens, Åse, Peter og Rie efterfølgende spredt det sidste på græsarealet. Tak for det.

Husk næste havedag er søndag den 19. april kl. 10.00.

 

  1. Velfac og garageporte

Åge er ved at indsamle oplysninger om de håndtag, som skal skiftes i vore boliger. Velfac har indvilget i at skifte de rustne håndtag. Giv venligst oplysninger (til Åge) om, hvor mange håndtag det drejer sig om i din/jeres bolig. Vi vil forsøge at udskyde selve udskiftningen til foråret, da der er forskellige gener forbundet med udskiftningsarbejdet. Bl.a. at vinduerne skal tages helt ud.
Vi er nu i gang med at vende de garageporte, som var blevet sat omvendt i. Der bestilles endvidere stålwirer (sikkerhedswirer), da disse mangler på samtlige porte. De sættes også op løbende.

 

  1. Forsikringsskader og håndværkere

Hvis enkelte andelshavere kontakter forsikringsselskaber eller håndværkere i forbindelse med større skader eller udskiftninger, skal det først gå gennem andelsforeningens bestyrelse.

På kvitteringer eller bilag skal det tydeligt fremgå hvad der er lavet, hvor det er lavet m.v.

Husk også at det er vigtigt, at husnummeret oplyses!

 

  1. Næste møde

Tirsdag den 16. december kl. 19.30 hos Claus