Bestyrelsesmøde i Andelsforeningen Fuglsangsparken

tirsdag den 23. september 2008 kl. 19.30 hos Anette

 

Deltagere: Aage K. Vognsen, Dorthe Knudsen, Inger-Lise Nielsen, Anette Knii Hejltoft og Claus Stenum Jensen (referent)

 

 

  1. Syn og skøn

Der arbejdes hen imod et forlig på en million ex. moms, hvor retten så skal fastsætte betalingen af sagens omkostninger. Retten bestemmer så i hvilket forhold mellem parterne, atsagens omkostninger skal dækkes JTE har skiftet direktør. Jan råder os til at tage imod et forlig på en million kroner ex. moms. Vi skal have et nyt dokument rundt, hvor alle skriver under på, at de accepterer et forlig på en million i stedet for de tidligere 1,2 million. JTE havde tidligere fremlagt et forlig på en million, men også med den klausul, at vi selv skulle afholde alle sagens omkostninger. Dette blev øjeblikkeligt forkastet, da sagens omkostninger må formode at beløbe sig til et anseeligt beløb. Vi afventer nu et svar/udspil fra JTE.

 

  1. Fællesarealerne

Vi skal have fjernet det sidste græs mellem fliserne. Der skal indkøbes et grantræ til plantning på fællesarealet. Inger-Lise står for indkøb af træ til den 12. oktober. Der er blevet fræset på begge sider af hækken ud mod Fuglsangsvej. Dette skal gentages med jævne mellemrum for at holde græsset og ukrudtet væk.

Der indkaldes til arbejdsdag søndag den 12. oktober og søndag den 19. april fra kl. 10.00. Dorthe sender seddel rundt til alle. Der betales 100 kr. pr. husstand, hvis man ikke kan deltage. Dette skal fremgå af sedlen. Pengene går til forplejning på arbejdsdagene. Det er fint at deltage, selv om man ikke kan lave hårdt fysisk arbejde. Alle kan bidrage med et eller andet.

Vedrørende redskabsskuret: Åge har en nøgle, Anette og Bo har de to øvrige. Når der hældes benzin på havetraktoren, så er det vigtigt at fylde benzindunken op, hvis man har brugt det sidste.

 

  1. Velfac og garageporte

Rie og Peter (nr. 15) har fået skiftet håndtag på deres vinduer/døre. Dette var på 10 års garantien fra Velfac. Åge kontakter Velfac, så vi kan få skiftet alle de håndtag, som er blevet grimme.

Vore garageporte trænger til maling, både udvendigt og indvendigt. Inger-Lise vil få et tilbud på maling af portene ved to forskellige firmaer. Vi vil satse på, at der tages mere konkret stilling til tilbudene i forbindelse med arbejdsdagen den 12. oktober.

 

  1. Vejfest

Der blev afholdt vejfest lørdag den 30. august hos Morten og Trine. Det var et rigtigt godt arrangement. Vi takker festkomiteen, og vi siger tak til Trine og Morten for at lægge ”hus” og musik m.m. til. Tak til Ivan for fadøl. Næste år vil vejfesten være den 29. august – altså den sidste lørdag i august. Det skal herefter være en tradition. Vi vil udpege et festudvalg i forbindelse med næste års generalforsamling.

 

  1. Lån

Vi har fået ny rådgiver hos Realkredit Danmark. Det er aftalt med Jan, at vi afventer prognoserne for det kommende år, får vi tager stilling til en evt. låneomlægning.

 

  1. Næste møde

Onsdag den 5. november kl. 19.30 hos Dorthe