Bestyrelsesmøde i Andelsforeningen Fuglsangsparken

tirsdag den 20. maj 2008 kl. 19.30 hos Inger-Lise

 

Deltagere: Aage K. Vognsen, Dorthe Knudsen, Inger-Lise Nielsen og Claus Stenum Jensen (referent)

Afbud: Anette Knii Hejltoft

 

 

  1. Syn og skøn

Der har været afholdt mæglingsmøde mellem Anette, Skipper og Jan Toft Olesen fra Fuglsangsparken og Jeppesens nye advokat og en ingeniør som advokaten havde med.

På mødet blev bl.a. syn- og skønsrapporten gennemgået. Mødet var positivt, og nu skal parterne have 14 dage til at se på de forskellige ting. Vi afventer udspil fra Jeppesens advokat.

 

 

  1. Fællesarealerne

Den fælles arbejdsdag den 27. april var et stort tilløbsstykke. Med den meget store tilslutning, havde vi den nødvendige arbejdskraft til plantning af hæk ud mod vejen.

Tak til alle for indsatsen og en hyggelig dag!

Redskabsskuret skulle også have været malet denne dag, men der var nok at gøre med at plante hæk. Men efterfølgende har Åse og Mogens malet redskabsskuret. Vi siger tusind tak for det!

Foreningen har nu også anskaffet en buskrydder. Den opbevares i redskabsskuret.

Den kører på knallertbenzin.

 

 

  1. Nye beboere

Verner og Ellen fraflytter nr. 15 den 1. juni. Åge og Claus gennemgår huset efter det fraflytningsskema, vi har anskaffet i andelsforeningen.

 

 

  1. Eventuelt

Lige efter sommerferien vil et ”grillaftensudvalg” arrangere en grillaften. Der kommer indbydelser ud til alle.

Vi har fået tilbud om abonnement på Fiber Flex fra Energi Randers. Det ser umiddelbart dyrt ud, men vi ser nøjere på sagen.

Som Anette nævnte på generalforsamlingen, har vi fået tilbud på, at firmaet RAFN ser på andelsforeningens ejendomsskat. Finder firmaet nogle besparelser, skal det have en del af besparelsen som løn. Bestyrelsen anbefaler, at firmaet får opgaven.

 

 

  1. Næste møde

Tirsdag den 26. august kl. 19.30 hos Åge

N.B.: Hvis der opstår nyt i syn- og skønsagen, vil bestyrelsen evt. holde et ekstra møde om denne sag.