Bestyrelsesmøde i Andelsforeningen Fuglsangsparken

mandag den 7. april 2008 kl. 19.30 hos Anette

 

Deltagere: Aage K. Vognsen, Dorthe Knudsen, Inger-Lise Nielsen, Anette Knii Hejltoft og Claus Stenum Jensen (referent)

 

 

  1. Syn og skøn

Onsdag den 9. april er der telefonmæglingsmøde mellem Jan Toft Olesen og Jeppesens advokat. Vi er interesserede i at høre, hvad Jeppesen vil tilbyde. Retssagen kører ellers videre.

Jan Toft Olesen skal udfærdige et processkrift, hvori skal medtages, hvilke syn og skønstemaer, der absolut skal fastholdes. Ifølge rapporten er der fundet fejl og mangler for 3 millioner kr. Vores vurdering var i første omgang ca. 1,5 millioner. Nogle af de ting, der er påpeget i rapporten kan frafaldes, da der er tale om diskutable fejl.

 

  1. Hjemmesiden

Ventelisten er nu opdateret. Der står kun to på listen. Disse har betalt ventelistegebyr.

 

  1. Fællesarealerne

Inger-Lise, Åge og Claus har fået tilbud på forskellige hækplanter. For 85 meter hæk ud mod Fuglsangsvej, vil det koste ca. 3-4000 kr. Hækken kunne evt. kombineres med træer (Prunus, paradisæble…), men det vil fordyre projektet.

På generalforsamlingen onsdag den 9. april vil vi høre hvordan stemningen er.

Der stilles forslag om arbejdsdag søndag den 27. april med start kl. 09.00. Der er rundstykker, kaffe/te og vand/øl på foreningens regning. Der skal plantes hæk, males skur/skraldespandsstativer.

Anette køber maling + finder ud af hvor hækken kan plantes (i skel).

Teknisk forvaltning kontaktes.

 

  1. Nye beboere

Beboerne, som overtager Ellen og Verners hus, bliver inviteret til generalforsamlingen. Ved udflytningen ca. den 1. juni bliver boligen gennemgået af repræsentanter fra bestyrelsen. (Åge og Claus)

 

  1. Generalforsamling

Afholdes onsdag den 9. april kl. 19.00. Der er udsendt dagsorden. Anette fortalte om hovedpunkterne i formandens beretning.

 

  1. Eventuelt

Ikke noget

 

  1. Næste møde

Tirsdag den 20. maj kl. 19.30 hos Inger-Lise