Bestyrelsesmøde i Andelsboligforeningen Fuglsangsparken

mandag den 12. september 2007 kl. 19.30 hos Aage

 

Deltagere:     Anette Hejltoft, Aage Kjerstejn Vognsen, Dorthe Knudsen, Inger-Lise Nielsen og Claus Stenum Jensen (referent)

   Afbud:         Ingen

 

 

  1. Syn og skøn

I byretten blev sagen om syn- og skønsmandens habilitet afgjort til vores fordel. Jeppesens synspunkt, der gik på, at syn- og skønsmanden var inhabil, blev således underkendt. Jeppesen ankede sagen til landsretten, hvor vi venter på en afgørelse.

 

  1. Hjemmesiden

Der var ikke noget nyt

 

  1. Fællesarealerne

Der er efterhånden vokset en del ukrudt op mellem fliserne på vejen. Dette ser ikke pænt ud, og vi beder de enkelte andelshavere om at fjerne ukrudtet foran eget hus i vejens bredde. På parkeringspladser skal bestyrelsen sørge for, at ukrudtet kommer væk.

Desuden vil vi gerne have overskudssandet på vejen fejet væk. Man kan godt feje sandet ud på græsset på fællesarealerne, men hvor dette ikke er muligt, kan det samles sammen og lægges i bunken på vendepladsen.

Der mangler lys i en gadelampe ved vendepladsen. Åge giver kommunen besked.

 

  1. Individuelle retssager

Der er retsmøder den 29., 30. og 31. oktober. Vi får besked på, hvilke andelshavere, som skal deltage i retsmøderne.

 

  1. Nye beboere

Ernst og Margit er fraflyttet. Nye beboere er Åse og Mogens, som kommer fra Ø. Bjerregrav. De flytter ind pr. 1. oktober, men er allerede nu i gang med at gøre de indledende øvelser. Vi ønsker dem velkommen til Fuglsangsparken.

Åge og Claus fra bestyrelsen gennemgår huset ved overleveringen, som vore vedtægter fortæller vi skal.

 

  1. Eventuelt

Bestyrelsen vil gerne takke Bo, Ivan og Steen, som slår græsset på fællesarealerne.

Lørdag den 3. november vil vi afholde en lille sammenkomst for alle i andelsforeningen. Så kan vi få snakket lidt om retssagen, som vi skal deltage i kort forinden.

Sammenkomsten begynder kl. 14.30, og der vil ikke være tale om den store spisning, men blot en uformel sammenkomst med lidt snacks og drikke.

 

  1. Næste møde

Tirsdag den 23. oktober kl. 19.30 hos Anette