Bestyrelsesmøde i Andelsboligforeningen Fuglsangsparken

torsdag den 14. december 2006 kl. 19.30 hos Anette

 

Deltagere:     Anette Hejltoft, Aage Kjerstejn Vognsen, Dorthe Knudsen, Inger-Lise Nielsen og Claus Stenum Jensen (referent)

   Afbud:         Ingen

 

 

 

1.      Syn og skøn:

Som bekendt gennemgik syn- og skønsmanden Carsten Schrøder, Verner Thygesen og Anette husene den 17.- og 24. november. Forinden havde der været et forberedende møde, hvor spørgsmålene i sagen kort blev gennemgået.

Den 28. november sender Carsten Schrøder så et brev til Jan Toft Olesen, John Adamsen og Anette. I dette brev skriver han, at på baggrund af hans undersøgelser samt forelagt fotodokumentation, har han en formodning om, at der er huse i bebyggelsen, hvor der ikke er placeret forskriftsmæssige murbindere. Såfremt denne formodning er korrekt, kan husene være farlige at opholde sig i, i tilfælde af storm/orkan. Derfor ser han sig nødsaget til at påpege dette straks. Ifølge Skipper, står det ikke så galt til, så vi behøver ikke at frygte, at husene ligefrem kollapser.

Adamsen forsøger nu (igen) at gøre syn- og skønsmanden inhabil, da den omtalte fotodokumentation ikke er fremvist i retten. Vi vil forsøge at undgå dette, da sagen efterhånden har trukket længe ud, men spørgsmålet tages op i retten i Herning ved et telefonretsmøde den 4. januar 2007. Måske skal der flere møder til før retten træffer en endelig afgørelse.

Derfor ved vi endnu ikke, hvor vi står. Måske skal der udpeges endnu en syn- og skønsmand, måske kører sagen videre, hvorfra den er kommet.

Indtil dette er afklaret, bør vi ikke foretage nogen udbedringer/forskønnelser på husene, da vi kan risikere, at skulle have en ny gennemgang med en anden syn- og skønsmand.
Se i øvrigt skrivelse fra Anette, som er udleveret til alle (i postkassen)

 

  1. Hjemmesiden:

Ikke noget nyt.

 

 

  1. Fællesarealerne:

 

a)      Åge har beplantet det ”hul”, der var i hækken over til vores nabo i ”lige side”. Naboen havde placeret en række paller i ”hullet”. Der er nu hæk i stedet.

 

b)      Teknisk Forvaltning har bekræftet, at vi har mulighed for at benytte stien ved vendepladsen. Arealet ejes af kommunen.

 

c)      Bestyrelsen vil benytte denne lejlighed til at præcisere § 20 stk. 2 i vore vedtægter:

”En andelshaver er ikke berettiget til at foretage forandringer af boligens ydre eller af redskabsskure eller carport eller til at opsætte eller ændre hegn, med mindre bestyrelsen inden arbejdets iværksættelse har godkendt forandringerne. Bestyrelsen kan nægte at godkende en anmodning om omforandring, såfremt bestyrelsen skønner, at forandringer vil være uhensigtsmæssige eller skønnes at ville stride mod andre andelshaveres interesser”

 

d)     Arbejdslørdagen den 25. november blev aflyst på grund af kraftig regn. Vi indkalder senere til en reservedag.

 

e)      Foreningen har fået et nyt flot redskabsskur. Det er bygget af Ernst, Verner med assistance fra Ivan. Mange tak til de tre for det flotte redskabsskur.

 

f)       I tilfælde af snevejr skal hver enkelt andelshaver rydde ved eget hus, således at der er adgang til skraldespandsstativet og postkassen.
Vi kontakter ”landmanden” for rydning af vejen i tilfælde af megen sne.

 

  1. Arbejdslørdag:

Arbejdslørdagen den 25. november blev aflyst på grund af kraftig regn.

Vi indkalder senere til en ny arbejdslørdag.

 

 

 

  1. Individuelle retssager

Jan Toft Olesen skal udforme et svarskrift i sagerne medio januar 2007. Han ser på sagerne i begyndelsen af januar. Han kontakter os hver især for at høre, om der er ændringer i forhold til første gang, da vi var i byretten. Andelshavere, som har stillet modkrav mod JTE/PASEA, kan nå at ændre på kravet, hvis det er ønskeligt (dog kun moderate ændringer)

 

 

  1. Eventuelt

Intet til dette punkt

 

 

Næste møde

Afholdes torsdag den 25. januar kl. 19.30 hos Dorthe

 

 

 

Husk at se vores hjemmeside på adressen:

www.andelsbolig.dk/fuglsangsparken

Brugernummer: read5i7y7r

Kode:                 gråhaj61