Bestyrelsesmøde i Andelsboligforeningen Fuglsangsparken – tirsdag den 25. juli 2006 kl. 19.30

 

Deltagere:     Anette Hejltoft, Aage Kjerstejn Vognsen, Dorthe Knudsen, Inger-Lise Nielsen og Claus Stenum Jensen (referent)

   Afbud:         Ingen (men et par forglemmelser – kom lidt senere)

 

 

 

1.      Syn og skøn:

Med den nye syn- og skønsmand var der berammet dato for besigtigelse af forholdene den 14. og 15. august 2006. Men herefter blev også han erklæret inhabil af Adamsen. Hans forbindelse til sagen var MEGET langt ude og umiddelbart til fordel for sagsøgte, men alligevel holdt Adamsen fast på, at han var inhabil. Da det vil tage længere til at få sagen vurderet af retten end det vil gøre at få udpeget en ny (igen), valgte vi at gå med til at få udpeget en ny.

Jan har udtrykkeligt i sit brev gjort opmærksom på, hvem sagens parter er, og kraftigt anmodet om at det kommer til at gå så hurtigt som muligt. Den 24. juli modtog Alice besked om, at der er udpeget en ny syn- og skønsmand, en Carsten Schrøder fra Consize i Horsens. Dette har hun informeret retten i Herning og Adamsen om, så lige nu afventer vi rettens og Adamsens godkendelse af den 3. syn- og skønsmand, så vi kan få fastsat en ny dato for besigtigelsen.

 

 

  1. Hjemmesiden:

Der er stadigvæk nogle, som har problemer med at hente dokumenterne. Der skal nye billeder på hjemmesiden. De par stykker, som er blevet fornyet er i en dårlig kvalitet.

Inger-Lise har billeder.

Claus sørger for at billederne fornyes. Problemet er, at billeder kun må fylde 100kb pr. stk.

 

 

  1. Fællesarealerne:

a)      Der er sprøjtet mod ukrudt, både på flisearealerne (Åge) og i græsset (Ernst). Næste gang skal vi have sprøjtet væsentligt tidligere på sæsonen, da ukrudtet så slet ikke når at komme op. Åge giver flisearealet en omgang mere i år.

b)      Beplantningsforslag til fællesarealerne er modtaget. Forslaget, som er udarbejdet af en havearkitekt, blev fremvist om aftenen efter arbejdslørdagen den 24. juni.

Vi har udskudt beslutningen om hvilken beplantning det skal være indtil videre (efter syn og skøn er foretaget)

c)      Gadebelysningsprojektet er igangsat. Kommunen har lovet at kontakte Anette, når der sker noget. Det tager lidt tid at få købt tingene ind og aftale med entreprenører.

Anette kontakter kommunen igen.

d)     Føljetonen mht. stien i bunden af vejen fortsætter. Ivan og Anette havde en snak med formanden for kolonihaveforeningen (millimeter-Jørgen) og en enkelt kolonihaveejer samt ham i helårsbeboelsen. Der kunne ikke umiddelbart ikke nås til enighed med andre end kolonihaveejeren. Formanden foreslog, at vi skulle holde et møde om sagen igen på et andet tidspunkt, og Anette sagde, at han var velkommen til at kontakte hende. Da Ivan har forbindelser i Teknisk udvalg, har han overtaget sagen. Han sender et brev til udvalget, hvori han gør rede for problemstillingen.

e)      Der mangler sand mellem fliserne på fællesarealet. Sand bestilles, og vi hjælpes ad med at få det spredt ud over fliserne. Særskilt seddel om dag og tidspunkt omdeles.

 

 

 

 

 

  1. Arbejdslørdag:

Arbejdslørdagen blev afholdt den 24. juni. Vi nåede et stykke, men blev ikke færdige med at male alle affaldsstativerne. De sidste stativer sørger den enkelte andelshaver selv for at få malet. Maling er indkøbt. Ivan havde gavmildt sponsoreret øl og vand, så der blev holdt et par drikkepauser. Om aftenen grillede vi. En rigtig hyggelig dag og aften.

Vi bør snart fastsætte de kommende arbejdsdage, så folk har mulighed for at sætte kryds i kalenderen.

 

 

  1. Antenneforening:

Antenneforeningen er etableret. Den træder i kraft den 1. oktober 2006.

 

 

  1. Eventuelt:

 

Individuelle retssager

Husk at få aftalt møde med Jan vedrørende de individuelle retssager.

 

Venteliste på overtagelse af andelsbolig

Der er netop tilføjet to mere til ventelisten, så der står nu syv på listen.

 

Næste møde

Afholdes onsdag den 20. september kl. 19.30 hos Åge.

 

 

 

Husk at se vores hjemmeside på adressen:

www.andelsbolig.dk/fuglsangsparken

Brugernummer: read5i7y7r

Kode:                 gråhaj61